071 - 4033397 info@jonkerenzn.nl
← Naar overzicht

Onderhoud terreinen en parken

Op terreinen en parken is Jonker de partner voor integraal onderhoud. Daarbij worden verschillende activiteiten, zoals groenonderhoud en onderhoud van verhardingen en onderhoud van meubilair, gecombineerd. Dit zorgt voor overzichtelijkheid, efficiëntie en kostenbesparing.

Dit werken op afgesloten terreinen en parken is een grote kracht van Jonker. Hierbij houden we altijd rekening met de aard van het bedrijf. Zo werken we op terreinen waar hygiënisch werken van essentieel belang is, parken die jaarlijks enorme hoeveelheden bezoekers ontvangen, maar ook strikt gereguleerde tankterminals, waar we werken met een “project specifieke gedragscode” en 100% volgens de HSE standaarden werken.

Kies voor duurzaam groenbeheer met J. Jonker & Zn

Zoekt u een betrouwbare partner voor de aanleg en onderhoud van uw groenvoorzieningen? Wij bieden een totaalpakket aan diensten, waarbij duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen centraal staan.

Certificeringen

MVO Prestatieladder VCA FSC TUV Nederland VCA TUV Nederland ISO 9001 TUV Nederland ISO 14001 TUV Nederland CO2 Prestatieladder TUV Nederland Groenkeur Boomverzorging TUV Nederland Groenkeur Groenvoorziening

©2024 J. Jonker & Zn Privacy

Webontwikkeling: 2nd Chapter