071 - 4033397 info@jonkerenzn.nl
← Naar overzicht

Afrasteringen / hekwerken / stuifschermen

Afrasteringen / hekwerken
Afrasteringen en hekwerken worden veelal door ons gebruikt om terreinen af te zetten en vormt daarmee de basis voor een goede beveiliging. Afrasteringen en hekwerken kunnen echter in vele soorten en toepassingen worden geleverd en geplaatst. Vraag ons daarom altijd vrijblijvend om advies voor uw specifieke project.

Stuifschermen
Jonker is al jarenlang actief met het leveren, plaatsen en verwijderen van stuifschermen. Stuifschermen worden niet alleen toegepast om verstuiving te reguleren of om (duin)paden vrij te houden van zand, maar worden ook steeds meer als natuurlijke afscheiding bij bedrijven en particulieren geplaatst.

Kies voor duurzaam groenbeheer met J. Jonker & Zn

Zoekt u een betrouwbare partner voor de aanleg en onderhoud van uw groenvoorzieningen? Wij bieden een totaalpakket aan diensten, waarbij duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen centraal staan.

Certificeringen

MVO Prestatieladder VCA FSC TUV Nederland VCA TUV Nederland ISO 9001 TUV Nederland ISO 14001 TUV Nederland CO2 Prestatieladder TUV Nederland Groenkeur Boomverzorging TUV Nederland Groenkeur Groenvoorziening

©2024 J. Jonker & Zn Privacy

Webontwikkeling: 2nd Chapter