Bedrijfsprofiel

J.Jonker & Zn. is een gecertificeerde allround dienstverlener in groenvoorziening en alle bijkomende aanleg- en onderhoudswerkzaamheden. Opdrachtgevers komen uit alle sectoren.

Bedrijven en Overheid

De diensten van J.Jonker & Zn. bestaan onder meer uit onderhoud en aanleg van gemeentelijk groen en het verfijnd tuinonderhoud bij bedrijfsaccommodaties en particulieren. Ook wordt er periodiek onderhoud verricht voor scholen en stichtingen. In veel gevallen is er sprake van een contract, wat de samenwerking en kostprijs aantrekkelijk maakt. Voor woningbouwverenigingen en stichtingen de zorgsector wordt J.Jonker & Zn. met name ingeschakeld voor totaalprojecten, waarbij tuinen, bestratingen, rioleringen en drainage in één pakket zijn gecombineerd. Dankzij een flexibiliteit en brede inzetbaarheid is J.Jonker & Zn. een ideale partner voor een brede groep opdrachtgevers, die uitbesteding graag centraal houdt.

Specialisme

In het kader van de natuurlijke kustverdediging is J.Jonker & Zn. sinds jaar en dag betrokken bij het steken en planten van helmgras en de aanleg van rietschermen. Je kunt gerust stellen dat het bedrijf hierin de absolute specialist is. De werkwijze wordt niet alleen aan de kust, maar ook steeds meer elders toegepast.

Particulieren

J.Jonker & Zn. is ook steeds meer actief in de particuliere sector. De werkzaamheden bestaan uit: tuinontwerp, tuinadvies, aanleg en onderhoud. Variërend van het verplanten of verwijderen van bomen, zelfs op zeer moeilijk bereikbare plaatsen, tot de realisatie van een complete tuin inclusief drainage-systeem.

Ook u graag van dienst

Slagvaardigheid, een adequate manier van uitvoeren en helder communiceren, dat staat bij J.Jonker & Zn centraal. De contacten zijn persoonlijk en direct. Moderne machines en gedreven, vakbekwaam personeel zorgen voor een snelle uitvoering van de opdracht. Ieder project heeft een vaste coördinator die de werkzaamheden van a tot z begeleidt.

Maak kennis met de allround dienstverlener in groenvoorziening en alle bijkomende aanleg- en onderhoudswerkzaamheden. Wij delen graag onze kennis en ervaring en zijn ook u graag van dienst.
Zaagwerkzaamheden
Zaagwerkzaamheden Zaagwerkzaamheden Zaagwerkzaamheden
 
Lees verder Alle projecten
Dé specialist binnen de groene sector